menu close menu

usluge

Dermatolosko veneroloske usluge u ordinaciji Dermal, Split.

”Na

BIO

Kokteli sa visokom koncentracijom ne ukrštene hijaluronske kiseline životinjskog porijekla u kombinaciji sa regenerativnim vitaminskim kompleksom namijenjeni za optimalnu hidraciju i ishranu kože lica , vrata , dekoltea i šaka , unutarnje strane nadlaktica i bedara te održavanje biološke ravnoteže i podizanju tonusa i elastičnosti kože .

”Na

Inovativna formula u sinergiji sa biometabolizmom ,poboljšava i ubrzava mikrocirkulaciju i drenažu i tako doprinosi eliminaciju štetnih materija. Aktivacijom procesa lipolize i njihovom transformacijom u izvor energije smanjuju se depoi masti i znatno reducira izgled ” narančine kore ” te se postiže gladak izgled kože i vitkije konture tijela.

”Na

STRETCH

Inovativni mezoterapijski koktel koji sadrži visoku koncentraciju hijaluronske kiseline , vitamina i minerala za “ brisanje ” strija te zatezanje kože u predjelu nadlaktica i bedara.

”Na

HAIR

Napravljen od prirodnih aktivnih komponenti u efektivnim koncentracijama aminokiselina , vitamina B kompleksa i cinka koje potiče ishranu i obnavljanje folikula dlake , rast i jačanje dlake. Namijenjeni u borbi protiv gubitka kose , jačanju vlasi , kod upalnih stanja vlasišta , seboreje i pretjeranog maštenja vlasišta.


Write a basic structure of your academic assignments, including key headings, bullet points, and other order extra information sections in their logical order.