menu close menu

Regenerativni i anti-age tretmani

ANTI AGE TRETMANI PROTIV STARENJA

HIJALURON

Poznata je činjenica da sa 40 godina starosti količina hijalurona u koži i tkivu je samo   50 % u usporedbi sa vremenom rođenja, dok sa 60 godina ona iznosi svega 10 %.       Sa starenjem naša koža gubi elastičnost i zategnutost, pojavljuju se sitne bore a tkivo postaje slabije – počinje proces starenja. Razlog za to, osim ostalih, je što sa godinama naše tijelo proizvodi manje hijalurona koji ima izuzetno važnu ulogu u zadržavanju vode u tkivu i održavanju vlažnosti kože. Hijaluronska kiselina ima sposobnost da zadrži relativno veliku količinu vode u usporedbi sa svojom zapreminom. Ukoliko u tkivu i koži postoji manjak hijaluronske kiseline, proizvodnja kolagena i elastina će se također smanjiti. Jedan od glavnih faktora koji određuje elastičnost kože i vezivnog tkiva je količina hijaluronske kiseline sačuvane u koži. Naučite kako da se brinete o svojoj koži koristeći proizvode bazirane na visokoj dozi hijalurona za salone i kućnu upotrebu.

KOENZIM Q 10

Koenzim Q10 prirodno je prisutan u svim stanicama našeg organizma. Tako je sastavni dio masnoće – sebuma na površini kože, a ta masnoća sačinjava prirodnu zaštitu od vanjskih napada. Upravo zbog toga, ženama s nešto više sebuma, kojima se lice više „sjaji”, koža nešto sporije stari, tj. bore su izraženije u kasnijoj dobi.

Općenito, svi fiziološki procesi kojima je potrebno korištenje energije trebaju koenzim Q10. On je usko povezan s vitaminom E i djeluje kao zaštita staničnih membrana protiv oksidacije. Vrlo često se koenzim Q10 i vitamin E zajedno dodaju kremama za njegu. Pospješujući proizvodnju energije u stanicama, koenzim Q10 pomaže koži da se obnovi, pa dakle ima glavnu ulogu u borbi protiv bora.

Koenzim Q10 je i snažan antioksidans, upotreba koenzima Q10 ima djelotvoran učinak u zaštiti kože od štetnih djelovanja zbog stresa i onog prouzrokovanog UV zračenjem. Koenzim Q10 također sprječava pojavu kolagenaze (enzim koji razgrađuje kolagen) nakon UVA zračenja, štiteći tako kolagen.

Smanjenje postotka koenzima Q10 povezano je sa starenjem, ali ne i jedino sa starenjem. Razni faktori, kao što su: prevelik fizički napor, stres, pretjerana konzumacija alkohola i duhana, kao i neke bolesti, također mogu biti razlogom njegovog smanjenja u organizmu. Mnoge kozmetičke kuće su za njega zainteresirane, jer vanjski unos koenzima Q10 – lokalno ili u obliku pilula – organizmu je itekako potreban.

INTENZIVNI TRETMANI S AMPULAMA ILI SERUMIMA

Dehidrirana koža izgleda mlohavo, ostarjelo i bez tonusa. Ampula, zahvaljujući visokom sadržaju kolagena, ne samo da vlaži kožu i reducira nadraženost izazvanu različitim vanjskim utjecajima, već poboljšava stanje kože, štiti od UVB zračenja, a ekstrakt proteina pšenice je veoma djelotvoran protiv bora. Često je dehidrirana koža sklona crvenilu, koje se smiruje primjenom ovih ampula.

Nečista koža zahtjeva dubinsko čišćenje i vraćanje normalne razine masnoće. Ova ampula dobro djeluje na kombiniranu, nečistu kožu i kožu sa proširenim porama zahvaljujući ekstraktu ginsenga, koji ima antiseptičko, adstrigentno i djelovanje protiv ožiljaka. Također, ampule djeluju i na zacjeljivanje ožiljaka kod aknaste kože, jer sadrže elastin, koji ojačava kožu i poboljšava njenu elastičnost.

Osjetljiva koža zahtjeva njegu i zaštitu više od drugih tipova kože, tako da ova ampula kombinira smirujuća svojstva i sposobnost smanjenja crvenila Bisabolo-om (sastojak dobiven od kamilice), koji ima anti-bakterijska, protu upalna i anti – iritacijska svojstva. Zahvaljujući kamilici, koja ima vrlo jako protuupalno djelovanje, ove ampule ne djeluju samo na posljedicu, već i na uzrok problema, jačajući i štiteći zidove krvnih žila.

KOLAGENSKA MASKA

Unaprijed obrađena maska koja pruža izuzetno bitan kolagen direktno u kožu, pomažući koži da zadrži vlažnost, tonifikaciju i elastičnost.

Tipovi kože: Svi tipovi kože.

Prednosti: Ova koncentrirana kolagenska maska pomaže koži da zadrži vlagu, tonifikaciju i elastičnost dok smanjuje pojavu borica i bora. Velike količine hidroliziranog kolagena su obrađene kako bi dobile manju molekularnu težinu od klasičnog kolagena te pomažu pri smanjivanju prirodnog gubitka vlage te tako hidratiziraju kožu. Drugi sastojci uključuju sorbitol, koji ostavlja kožu glatkom i baršunastom, te glicerin koji pomaže koži kod zadržavanja vlage.

Kolagenske maske imaju odlike: Kozmetička su alternativa mikro-injekcijama,  učvršćuju i rashlađuju,  minimiziraju pore na koži, povećavaju elastičnost kože, imaju protu-upalna svojstva,  smanjuju fine bore,  nježna su potpora napetosti,  jednostavno se apliciraju,  prirodni su proizvod,  bez kemijskih dodataka.

PARAFINSKA MASKA ZA LICE

Parafinska maska za lice pomaže koži da zadrži vlagu, tonifikaciju i elastičnost dok smanjuje pojavu borica i bora. Idealna je za upotrebu na suhoj i dehidriranoj koži, koja izgleda mlohavo, ostarjelo i bez tonusa. Parafin je dobrohotan prema koži i ima vrlo umirujući terapeutski efekt, također se koristi za opuštanje mišića i mišićne boli.     Parafin pojačava mikro cirkulaciju u koži, hidratizira kožu tako da na njenu površinu izvlači vlagu iz donjih slojeva kože,  tvori okluzivnu masku ( bez pristupa zraka i vlage) koja stvara idealno okruženje za bolji prodor nanesenog proizvoda što rezultira optimalno hidratiziranom kožom. Pojačana cirkulacija pridonosi odstranjenju toksina iz  tijela, poboljšava  stanično disanje, te na taj način u mnogočemu poboljšava zdravlje i izgled kože. Nakon parafinske maske kože je svježija, hidratiziranija a cirkulacija krvi i limfe je pojačana.

Make know more info sure they are authentic and displayed conveniently.